M-am indragostit de L’ERBOLARIO! L-am luat cu mine in Italia!

”L’Erbolario provine dintr-o istorie a iubirii si pasiunii pentru natura.”

M-a fermecat din momentul in care mi-a atins pielea. Promisiunile lui de a ma face sa stralucesc m-au facut sa visez… la acea vacanta romantica, ce-mi va lasa o amintire de nepretuit, din vara aceasta. Am ales Italia, chiar tara lui natala, a lui L’ERBOLARIO, cel care m-a fascinat.

E atat de delicat, rafinat, imi aminteste de aroma povestilor din antichitate. M-am intors din vacanta din Italia, mai indragostita, de tot ce e frumos in viata mea.

Cu fiecare produs care ma inconjoara, care are o poveste, care ma face sa ma simt frumoasa, sanataosa, stralucesc si eu, si imi dau seama cat de mult conteaza pentru mine sa-mi ofer tot ceea ce e mai bun.

 

Povestea mea L’ERBOLARIO a inceput vara aceasta, si nu vreau sa se termine! Ce poate fi mai frumos decat acel bronz care sa-mi amiteasca pana verile viitoare, de vara aceasta…

Am ales o regiune romantica a Italiei, Apulia, pe care am strabatut-o pas cu pas. Nu mi-a ajuns o saptamana, parca nu m-am saturat de ea. Imi propusesem sa stau si la soare, sa ma bronzez, dar atat de frumoasa e zona din ”tocul” Italiei, incat am petrecut tot timpul descoperind locuri noi. Supriza mea cea mare din aceasta vacanta a fost sa reusesc sa ma intorc acasa si cu acea culoare stralucitoare pe piele, pe care o pastrez bine pana anul viitor. In povestea verii mele apare din nou L’ERBOLARIO.

De aceasta data am ales unguentul superbronzant L’ERBOLARIO, cu morcov, coaja de nuc si aloe. Daca va spun ca in ultima zi am stat , nu mai mult de 3 ore la soare si m-am bronzat atat de intens si frumos, ma credeti? Il ador! Un gel atat de fresh, cu o textura atat de fina, cu un miros senzual si discret, rupt din natura.

E acel ”acesoriu” de vara, care ma face sa stralucesc si sa ma simt atat de bine in pielea mea.

 

De ce am am ales L’ERBOLARIO? De ce sa-l alegeti si voi? Pentru ca: 

Urmareste reteta de familie transmisa din tata in fiu, din 1978.

Fondatorii L’ERBOLARIO sunt pasionati de plantele medicinale, si bat si acum campurile din regiunea Lodi, in cautarea plantelor salbatice

Toate produsele sunt 100% fabricate in Italia, mai intai de toate, sunt produse de calitate, naturale

L’ERBOLARIO se angajeaza sa protejeze peisajul,  fauna si speciile de plante care caracterizeaza zona în care se afla productia sa.

L’ERBOLARIO a refuzat inotdeauna testele pe animale.

 

Jos palaria! Vara aste mi-a last o minunata amintire, nu doar pe piele. Iar povestea nu se opreste aici…

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

‘’Marile creatii s-au nascut din micile inspiratii’’ (Diana Bart)

FOLLOW ME ON