‘’Marile creatii s-au nascut din micile inspiratii’’

 (Diana Bart)

Sunt jurnalista si …decoratoare de interior. Asta am fost de mica, de fapt. Cand pictam, desenam sau aranjam obiectele prin casa, cand impreunam mainile si ”prezentam” stiri. In inocenta mea de atunci am vrut sa le fac pe amandoua odata, dar maturitatea mamei mi-a spus : „Fa Jurnalismul si devino un om bun de televiziune, latura artistica o poti imbratisa si mai tarziu! „Si asa am facut!  Dupa Facultatea de Filosofie-Jurnalism si dupa aproape 15 ani de presa (la RTT Brasov, PRO TV,  Digi 24 si actualmente, Prima TV), am retrait fiorul copilariei, atunci cand reproduceam tablourile pictate de bunica mea, coseam goblen sau ‘croiam’ haine . Am reanceput sa desenez, sa pictez… sa-mi decorez singura casa. Si daca meseria de jurnalist am urmat-o ca la carte, invatand din toate etapele, asa mi-am dorit sa fac si cu partea artistica.  Asa ca, dupa facultatea de Filosofie -Jurnalism, au urmat un curs de formare profesionale de design interior si 3 ani de Scoala Populara de Arte, sectia decoratiuni de interior. Este o noua etapa in viata mea, eu,  mai matura, mai inteleapta, pregatita, de aceasta data, sa  imbratisez  ambele pasiuni in paralel.

Imi doresc,  ca in ‘paginile’ acestei povesti transpuse in spatiul virtual, sa va impartasesc si voua din experientele mele si din bucuria mea de a fi ceea ce sunt! Sa schimbam idei, ganduri si emotii… Poate multi va veti regasi aici sau poate multi va veti gasi calea la care visati.☺️

   ‘’Profesia imi contureaza viata. Ma defineste, ma ajuta sa imi doresc continuu sa cresc, sa am principii, pretentii de la mine si de la cei din jurul meu.’’ (Diana Bart)

  Ca si principii ale mele personale si profesionale, pe care le-am invatat in timp, consider ca aceleasi guverneaza ambele directii: respectul de sine si respectul celorlalti, seriozitatea, loialitatea.

 

‘’Marile creatii s-au nascut din micile inspiratii’’ (Diana Bart)

FOLLOW ME ON