De ce am ales salonul de cosmetica ”BeauTEAfull”?

„Be your own kind of BEAUTEAFULL

Vremea ploiasa de afara ma transpune rapid  in Piata Victoriei, intr-un loc pe care l-am visat si cautat de multa vreme. Un loc exclusivist, cald, frumos, in care ma simt alintata,relaxata si, cel mai important, cea mai frumoasa.

Traiesc o experienta extrem de placuta pentru mine, ca femeie. Da, caut de foarte multa vreme acel salon de infrumusetare , sa ma multumeasca,  si in care sa regasesc cateva aspecte la care eu tin foarte mult: seriozitatea si calitatea serviciilor, respectul si atentia pentru client. … Si l-am gasit, in Piata Victoriei , intr-un loc usor accesibil! In salonul BeauTEAfull, specialistii ma primesc mereu zambitori, atmosfera este extrem de placuta, iar serviciile, fara cusur : igiena este ireprosabila, tehnologia folosita este de ultima genertie, iar specialistii, instruiti dupa cele mai noi tehnici, ma indruma, de fiecare data, pentru a alege ceea ce este cel mai potrivit pentru mine.

Si imi mai place foarte mult la acest salon faptul ca gasesc absolut toate serviciile de care am nevoie, in acelasi loc: coafor, cosmetica si tratamente, diagnoza faciala si corporala, epilare, manichiura pedichiura, terapii corporale, tratamente inovative, masaj si relaxare.

” BeauTEAfull te asteapta intr-o locatie exclusivista. Salonul este organizat pe doua nivele, special pentru a-ti oferi toate serviciile de care ai nevoie. Ne-am gandit ca un centru care ofera intimitate, relaxare si placerea unui ritual de infrumusetare te va ajuta sa fii cea mai frumoasa versiune a ta. La primul nivel al centrului iti punem la dispozitie doua saloane de hairstyle si frizerie si o camera speciala pentru manichiura si pedichiura. Treptele te vor conduce in cele doua saloane pentru cosmetica si tratamente faciale, o incapere pentru terapii corporale, un salon de masaj si o camera pentru impachetari in termocuverta. Tot aici, te poti relaxa intr-un spatiu special amenajat, in timp ce savurezi un ceai premium de la Basilur Tea.  Astfel, cu ajutorul produselor de lux, a aparatelor de ultima generatie si a profesionistilor care lucreaza aici, BeauTEAfull isi propune sa fie cea mai buna optiune a ta, in materie de frumusete.”

Contact

Telefon

021 795 5226 / 0732 133 551

office@beauteafull.ro

Program

L-V: 8:00 – 20:00 / S: 8:00 – 16:00

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

‘’Marile creatii s-au nascut din micile inspiratii’’ (Diana Bart)

FOLLOW ME ON