„Da-i unei femei bucle fabuloase si ea va cuceri lumea!”

„Am vazut intotdeauna in extremitatile degetelor mele inceputul parului ei.”

… Ee, cum sa nu-l vada… un par sanatos si frumos este bijuteria cea mai de pret a femeii. E acea stralucire care ne da incredere in noi si senzualitate. Niste bucle naturale, suav aranjate, un simplu rimel si un luciu discret de buze ne pot face irezistibile.

Si cum noi, femeile, suntem un pic cam nemultumite cu ceea ce avem, cateodata, si cautam acel altceva, e atat de bine cand apare acea solutie rapida si usoara care sa ne satisfaca dorintele.

Parul meu perfect lins, la care viseaza altele, si pe care il iubesc, ce-i drept, cateodata l-as vrea buclat. L-as vrea dimineata cand ma trezesc, si azi, si maine, salbatic vanturand in niste bucle naturale.

Daca pe vremuri, bunicile il puneau „pe moate”, acum tehnologia avansata ne ajuta sa avem ceea ce ne dorim. Eu am descoperit acea soltutie care ma face fericita si v-o impartasesc si voua.

„GET THE LOOK!” (PHILIPS)

Ceea ce spuneam si intre randurile de mai sus. Avem nevoie de artificii care sa ne ajute sa cucerim lumea!

Acum stiu cum sa obtin acest aspect care ma face sa ma simt atat de bine. Onduleurile, buclele lejere pe care le doresc dimineata cand ma trezesc, mi le poate oferi, acasa, ondulatorul automat PRO CURLER de la PHILIPS ? 

Grație tehnologiei de ondulare automate, buclarea nu a fost niciodată mai ușoară! Vei fi READY TO GO în 30 de secunde. Sunt 4 pasi simpli pe care trebuie sa-i urmam:

 

 

 

 

 

Pasul 1
Aseaza o suvita de par de 2-3 cm in deschiderea ondulatorului. Asigura-te ca acesta este pozitionat ca in fotografia 2.

Pasul 2
Apasa butonul de ondulare si tine-l apasat pana ce suvita este trasa in camera de ondulare.

Pasul 3
Continua sa ții apasat butonul de ondulare si asteapta semnalul sonor care te anunta ca bucla este gata.

Pasul 4
Elibereaza butonul de ondulare si bucla perfecta va fi gata!
(sursa infromatiei: http://philips.to/2qbHxWp)

Cat de usor de folosit  si sanatos pentru par este  ondulatorul PRO CURLER de la PHILIPS ?

Gratie motorului DC semiprofesional si a barei ceramice din titan care ruleaza, incalzesc si onduleaza automat, poti recreea bucle largi, bucle mici si definite, de fiecare data. Iar fata de ondulatoarele traditionale, nu iti vei arde niciodata degetele in timp ce l utilizezi, deoarece camera de ondulare este izolata termic!
(sursa infromatiei: http://philips.to/2qbHxWp)

Bucle definite. Onduleuri. Bucle lejere

Ondulatorul automat are 3 setari de caldura (170° C, 190° C, 210° C) si 3 setari de timp (12 sec, 10 sec, 8 sec), astfel tu poti sa creezi de la bucle naturale, lejere, la bucle definite si onduleuri.

Doar selectezi temperatura pentru tipul tau de par, timpul de ondulare si directia. Niciodata nu a fost atat de usor sa obtii bucle care te reprezinta.
(sursa infromatiei: http://philips.to/2qbHxWp)

 

„Da-i unei fete pantofii potriviti si ea va cuceri lumea.” (Marilyn Monroe)

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

‘’Marile creatii s-au nascut din micile inspiratii’’ (Diana Bart)

FOLLOW ME ON