Solutia inovatoare pentru picioare de podium in doar 8 saptamani!

„Daca vrei sa ajungi sus, foloseste picioarele tale! 

Nu te lasa purtat, nu te catara pe spinarea sau pe capul altora.” 

(Friedrich Nietzsche)

Aveam picioarele atat de subtiri, incat si cea mai mica pereche de pantaloni trebuia s-o stramtez. Eram atat de complexata si de suparata pe natura care m-a inzestrat astfel. Iar ziua in care am auzit pe cineva spunand in spatele meu : „vai, cat e de slaba!”, m-a demoralizat complet. Aveam pe atunci 16 ani.

Noroc cu mama care m-a „scuturat”  si mi-a spus sa termin cu prostiile si sa ma iubesc asa cum sunt. Si ca sa prind incredere in mine, sa-mi transform ceea ce consideram eu defecte, in calitati, sa ma inscriu la o scoala de manechine. Ceea ce am si facut! Examenul pe care l-am dat dupa absolvirea ei, si locul al doilea pentru un contract la scoala Zinei Dumitrescu, m-au facut sa ma apreciez mai mult si sa devin din ce in ce mai frumoasa, in primul rand pentru mine. Asa ca am inceput sa-mi iubesc picioarele slabe si sa fac mai mult pentru ele.

Cu scoala de manechine n-am mai continuat atunci, caci mi-am dorit pe primul plan sa ajung o buna jurnalista. Insa picioarele au devenit punctul meu forte. De-a lungul anilor care s-au scurs de atunci, adica, vreo 20 :), am incercat toate metodele perioadelor respective, ma refer la  fitness, dar si la intretinerea lor, pentru ca mi-am dat seama ca pe langa tonifiere, la fel de importanta este si problema majora cu care ne confruntam noi, femeile, epilarea lor.

Nu erau pe atunci atat de multe inovatii. Am tot incercat cum apareau pe piata, epilarile cu laser, cu IPL, toate facute in cabinetele de specialitate insa, sincera sa fiu, nu au dat rezultatele asteptate. Si mai mult decat atat, programarile la saloane au inceput sa devina obositoare. Iar in pauza pe care am facut-o cat timp am fost insarcinata, si acum ca alaptez, am observat ca toate aceste chinuri, pana la urma, ca pun aici si durerea aparatelor, nu mi-au adus deloc acea epilare definitiva.

Acum insa, am primit o noua provocare! Philips Lumea initiaza un program revolutionar: picioare de podium in doar 8 saptamani, perfect tonifiate si fine. Philips ne demonstreaza ca tehnologia nu bate pasul pe loc, si a gasit astfel solutia inovatoare:  Philips Lumea Prestige, cel mai nou gadget care ne ofera epilarea IPL (lumina intens pulsata), chiar la noi acasa: solutia completa de reducere de pana la 92% a parului nedorit, dupa doar 3 tratamente. Ca sa nu mai spun ca aparatul este unul mic, usor, dotat cu o gama de accesorii cu design unic pentru toate zonele corpului. Il pot folosi si fara fir, si vine si cu un senzor Smart Skin, care iti recomanda setarea potrivita tonului tau de piele.

https://urldefense.proofpoint.com/v2/url?u=http-3A__philips.to_2yJm3BE&d=DwMF-g&c=4JOzdpIlQcN5fHQL_PMhCQ&r=SDJyctXb56LFhs4exonw6zR_qE3dUGnD5JBo8UrETig&m=POThRDRG2D7OD5FyD4433LCBTMNMMvlmQ8vv7OBqlxo&s=NeLriayHeqZgynYDNsEj54WB3tGIDDo5tBj-AHnkXdg&e=

Eu am inceput sa-l folosesc si promit sa va spun rezultatele dupa aceste 8 saptamani. Prima sedinta a fost chiar placuta, Philips Lumea Prestige este usor de folosit, am terminat repede si, cel mai important, nu m-a durut deloc.

Si cum picioarele perfecte sunt cele fine pentru mult timp, dar si tonifiate, Philips Lumea ne provoaca si la sport,  in paralel, in aceste 8 saptamani, la primul program de antrenament exclusiv pentru picioare. Sub bagheta antrenoarei Anca Surdu,si gazduite de Worldclass, ne-am pus pe treaba! Iar pentru mine este primul tratament intensiv pe care-l urmez , dupa perioada sarcinii si nasterii. Asa ca astept cu mare interes rezultatele!

Increderea mea este acum cu atat mai mare cu cat rezultatele folosirii aparatului Philips Lumea Prestige sunt dovedite. Timp de 14 ani Philips a facut cercetari de piata, iar produsul a fost testat pe mai mult de 2 mii de femei.  La nivel mondial, acesta are peste 1,5 milioane de utilizatori si tot atatea rezultate demonstrate.

Pe parcursul tratamentelor va mai tin la curent cu noutati, iar la sfarsitul programului va arat rezultatele.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

‘’Marile creatii s-au nascut din micile inspiratii’’ (Diana Bart)

FOLLOW ME ON