Ar trebui sa vorbim cu peretii!


‘’Your home is you! It reflects your personality, your happiness, your sorrows!’’(Diana Bart)

“Ne inconjoara in fiecare zi, ne incalzesc atunci cand ne e frig, ne aud bucuriile si tristetile… iar noi ii numim sec „4 pereti”? Ar trebui sa vorbim cu ei!
De cand am inceput sa le „vorbesc”, sunt mai luminosi, mai fericiti, mai frumosi. Iar starea lor mi-o transmit si mie! Si eu pe a mea lor. E un schimb frumos de mutumire continuu.

 

 

”Casa noastra suntem noi! Ea ne reflecta personalitatea, fericirea, tristetea.” (Diana Bart)

Casa noastra suntem noi! Ea ne reflecta personalitatea, fericirea, tristetea. Ceea ce e in sufletul nostru, in interiorul nostru, se vede si in zidurile ce ne inconiara pe dinafara. Am invatat cat de la-ndemana e sa traiesti frumos, in oaza ta de lumina si de linistite. Cat de important este sa te simti cel mai bine ACASA, si sa iti doresti sa te-ntorci de fiecare data la usa ei. Am invatat cum ‘curatenia si ordinea’din Interiorul meu se proiecteaza in interiorul casei mele. Am invatat sa incep sa traiesc armonios cu tot ceea ce ma face fericita. De la acea perna colorata pusa pe canapeaua maron din living, la acele pahare mov ce arata impecabil intre lemnul mobile de bucatarie, la acel prosop care ma-nveleste-n culoarea si finetea lui, pana la acea lampa de aromoterapie ce ma-nvaluie cu aroma de mango si papaya. Ca o prima lucrare de suflet pe care am savarsit-o, va arat ‘’bucatele’’din casa mea. A iesit, dintr-un buget modest, asa cum am visat-o. Iar toata lumea spune ca ne potrivim la fix! 🙂

 

 

Mi-am dorit spatiu deschis, luminos si ‘pictat’pe alocuri in culori care vibreaza peste albul pur ce da libertate casei. Mi-am dorit emotia locului…si le-am primit de la cei 4 pereti!

 

 

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

‘’Marile creatii s-au nascut din micile inspiratii’’ (Diana Bart)

FOLLOW ME ON