Parmigiana di melanzane, o reteta siciliana, gata în 2 pasi

30 MIN  Absolut delicioasa,  parmigianadimelanzane, o reteta siciliana, gata în 2 pasi  

INGREDIENTE(2 porții):

• 2 vinete

• 250 gr mozzarella

• 50 gr parmezan

• 1 cutie roșii cuburi

• busuioc verde

• 2 căței usturoi (optional)

• 2 linguri oțet balsamic

• ulei de măsline

• sare, piper

MOD DE PREPARARE :

1. Tăiem rondele vinetele, le dam cu sare, unic de ulei de măsline, apoi le punem pe hârtie de copt în cuptorul încins, la 180 grade, circa 10 min

2. punem într-un vas termorezistent cutia de roșii, amestecata cu usturoiul pisat, oțetul balsamic, sare, piper

3. formam straturi de vinete, felii de mozzarella, pe care le așezăm peste amestecul de roșii. radem pe deasupra și parmezan

4.  dam totul la cuptor pentru 15 min., la 170 grade, pana prind o crusta crocanta

Servim cu busuioc proaspăt.

Pofta buna!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

‘’Marile creatii s-au nascut din micile inspiratii’’ (Diana Bart)

FOLLOW ME ON