IATA SCAUNUL AUTO PENTRU COPII, CASTIGATOR A 250 DE PREMII!

”Educatia rutiera – educatie pentru viata”

Siguranta copilului meu si a noastra este, fara dar si poate, pe primul loc. De multe ori, din superficialitate, spunem „lasa, ca noua nu ni se intampla”, ”ei, n-o fi chiar acum sa…”, ”data viitoare iau ceva mai bun”. Am ajuns sa constientizez atat de mult ce inseamna 1 secunda sau un ”data viitoare”, in cei 15 ani de cand lucrez la stiri, pentru ca zilnic mi-e dat sa aud si sa vad tot felul de nenorociri.

Copilul meu e pe primul loc, iar grija fata de el este infinita. Cum Maira e cu mine non-stop, si drumurile cu masina sunt nenumarate, zilnic. Pana sa gasesc scaunul auto perfect, mi-a trebuit ceva timp pentru cautari si incercari. Si l-am gasit!

Iar acest articol nu reprezinta niste fraze scrise pentru o reclama, este o recomandare pentru parintii care cauta ceva foarte sigur, puternic, comod, frumos, de calitate.

Tehnologia avanseaza simtitor, iar noi trebuie sa profitam de noile inventii si descoperiri. CYBEX vine cu un portofoliu ce i-a adus peste 250 de premii pentru siguranta, design si inovatie. Produsele sunt supuse anual la sute de testari, si astfel sunt imbunatatite continuu.

 

 

 

 

 

 

 

Noi am ales pentru Maira scaunul CYBEX PALLAS M FIX, ce poate fi folosit de la 9 luni la 11 ani. (9-36kg). L-am cautat in primul rand dupa criteriile sigurantei, si l-am ales,  si pentru ca are un design senzational, dar si un confort pe masura.

Ca si dotari, scaunul CYBEX vine cu:

  • perna frontala ajustabila cu o singura mana
  • poate fi utilizat pana la 11 ani
  • sistem linear ajustabil individual de protectie in caz de impact lateral (L.S.P. System Plus, in caz de impact, structura materialului flexibil absoarbe forta)
  • suport de cap cu inclinare cu 3 pozitii
  • sistem optimizat de ventilatie a aerului
  • Functie de reglare a spatarului cu o singura mana
  • Tetiera reglabila pe adancime sistem patentat
  • Sistem de prindere ISOFIX pentru stabilitate si siguranta sporite
  • Deja conform noii reglementari ECE R-44/04 Suplimentul 7
  • diverse culori si modele


O noua generatie de siguranta

Perna frontala ajustabila utilizata pentru Grupa 1, care functioneaza ca un airbag gonflabil in cazul unei coliziuni, protejeaza impotriva ranirii copilului in zona gatului, acest lucru realizandu-se fara a lua din spatiul de miscare al copilului. Pentru copii cu varsta de aproximativ 3 ani si peste, scaunul auto poate fi transformat in mod facil in scaunul Solution M-fix. Poate fi utilizat de asemenea in masini fara ISOFIX.

 

Membru al familiei de scaune auto Pallas, de nenumarate ori castigatoare in teste, Pallas M-fix creste impreuna cu copilul, si in acelasi timp, ofera siguranta excelenta timp de minim 11 ani.

 

Pentru detalii suplimentare, accesati site-ul https://cybex-online.com/ro-ro

Deasemenea, produsele le gasiti si pe emag, acum la preturi promotionale : https://www..ro/scaune-auto-copii/brand/cybex/c

Drmuri linistite si fara incidente!

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

‘’Marile creatii s-au nascut din micile inspiratii’’ (Diana Bart)

FOLLOW ME ON