15 MIN! Si DE POST! Piure delicios de conopida, cu usturoi si marar

L-am mancat prima oara acum vreo 3 ani la un eveniment. Doamne, era atat de gustos, ca nu-mi venea sa ma mai opresc din mancat. Cremos, cu un gust deosebit, cu o aroma discreta de usturoi si marar proaspat. E excelent si gol, dar vi-l dau acum ca si garnitura la chiftelele de somon.

Piure delicios de conopida, cu usturoi si marar, gata in 2 pasi

INGREDIENTE (2 pers) : 

  • 1 conopida
  • 2 catei usturoi
  • ulei de masline
  • smantana (daca nu tineti post)
  • marar verde
  • sare, piper

MOD DE PREPARARE: 

  1. Punem la fiert apa cu sare, iar cand da in clocot punem conopida. O fierbem max 15 min
  2. Cand e gata, o scurgem bine, o pasam si o amestecam cu uleiul, smantana si usturoiul pisat, mararul tocat si o potrivim de sare si piper

Pofta buna!

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

‘’Marile creatii s-au nascut din micile inspiratii’’ (Diana Bart)

FOLLOW ME ON