L-am mancat prima oara acum vreo 3 ani la un eveniment. Doamne, era atat de gustos, ca nu-mi venea sa ma mai opresc din mancat. Cremos, cu un gust deosebit, cu o aroma discreta de usturoi si marar proaspat. E excelent si gol, dar vi-l dau acum ca si garnitura la chiftelele de somon.
Piure delicios de conopida, cu usturoi si marar, gata in 2 pasi
INGREDIENTE (2 pers) :
- 1 conopida
- 2 catei usturoi
- ulei de masline
- smantana (daca nu tineti post)
- marar verde
- sare, piper
MOD DE PREPARARE:
- Punem la fiert apa cu sare, iar cand da in clocot punem conopida. O fierbem max 15 min
- Cand e gata, o scurgem bine, o pasam si o amestecam cu uleiul, smantana si usturoiul pisat, mararul tocat si o potrivim de sare si piper
Pofta buna!