‘’Marile creatii s-au nascut din micile inspiratii’’ (Diana Bart)

… Sunt jurnalista si …decoratoare de interior. Asta am fost de mica, de fapt. Cand pictam, desenam sau aranjam si rearanjam obiectele prin casa, cand impreunam mainile si ”prezentam” stiri. In inocenta mea de atunci am vrut sa le fac pe amandoua odata, dar maturitatea mamei mi-a spus : „Fa Jurnalismul si devino un om bun de televiziune, latura artistica o poti imbratisa si mai tarziu! „Si asa am facut!  Dupa Facultatea de Filosofie-Jurnalism si dupa peste 12 ani de presa (la RTT Brasov, PRO TV,  Digi 24 si actualmente, Prima TV), am retrait fiorul copilariei, atunci cand reproduceam tablourile pictate de bunica mea, coseam goblen sau ‘croiam’ haine . Am reanceput sa desenez, sa pictez… sa-mi decorez singura casa. Si daca meseria de jurnalist am urmat-o ca la carte, invatand din toate etapele, asa imi doresc sa fac si cu partea artistica. Ba chiar, de aceasta data, deja trecuta printr-o experienta, a doua sa fie desavarsita. Bine,  in masura in care se poate intr-o viata… insusi Michelangelo, la 87  de ani, recunostea… ‘I’m still learning’. Dorind sa invat si eu, nu doar sa-mi etalez talentul mainii, am urmat un curs de calificare in design interior, iar acum, pentru ca imi doresc si mai mult, urmez pentru 3 ani Scoala Populara de Arte din Bucuresti, sectia ‘decoratiuni de interior’. Cand am pasit in prima zi la inscriere, am uitat de varsta pe care o port,  m-am reantors undeva pe la 18 ani, atunci cand alegeam catre ce facultate sa ma indrept. Doamne, bine ma simt…e o emotie pe care o port inca in mine, la fel de puternic, si care nu se va stinge niciodata, sunt convinsa. Este o noua etapa in viata mea, eu,  mai matura, mai inteleapta, pregatita, de aceasta data, sa  imbratisez  ambele pasiuni in paralel.

Imi doresc,  ca in ‘paginile’ acestei povesti transpuse in spatiul virtual, sa va impartasesc si voua din experientele mele si din bucuria mea de a fi ceea ce sunt! Sa impartasim impreuna idei, ganduri si emotii… Poate multi va veti regasi aici sau poate multi va veti gasi calea la care visati.☺️

 

   ‘’Profesia mi-a conturat viata. M- a definit, m-a ajutat sa devin un om matur, sa pasesc in viata, sa am principii, pretentii de la mine si de la cei din jurul meu.’’ (Diana Bart)

  Ca si principii ale mele personale si profesionale, pe care le-am invatat in timp, consider ca aceleasi guverneaza ambele directii: respectul de sine si respectul celorlalti, seriozitatea, loialitatea.

 

‘’Marile creatii s-au nascut din micile inspiratii’’ (Diana Bart)

FOLLOW ME ON