Ce spuneti de o prajitura delicioasa de caise, aromata și acrișoara, FĂRĂ ZAHAR ?! Reteta UȘOARĂ!
INGREDIENTE :
🍑 400 grame faina integrala
🍑 1 ou
🍑 2 linguri smântână
🍑 1 pahar apa minerala
🍑 Vanilie
🍑 praf de scorțișoară
🍑 1 praf de sare
🍑 1 pachet unt
🍑 1 kg caise coapte bine
🍑 6 linguri de glucoza pudra sau fructoza
MOD DE PREPARARE :
1. Amestecam faina, oul, smântâna, vanilia, untul, praful de sare și apa minerala pana obținem un aluat elastic și nu se prinde de mana
2. Îl lăsăm 20 min în frigider.
3. În tot acest timp pregătim caisele: le tăiem jumatati și le amestecam cu glucoza pudra, vanilie și scorțișoară
4. Scoatem aluatul din frigider, îl dam pe din doua și întindem doua foi
5. punem o foaie în tava, la mijloc caisele fără zeama, deasupra și a doua foaie de aluat și dam la cuptorul prea vina pentru 20-30 min, pana devine aurie. 📍 Încercăm cu scobitoarea pana nu se mai prinde aluatul de ea, atunci e copt
6. Când o scoatem din cuptor o pudram cu glucoza pudra, o lăsăm sa se răcească, apoi tăiem bucatele
#bartofcooking #dianabart #food #blog #blogger #delicious #cake #apricot #sweet #nosugar